Suhete sasipundar Eesti moodi: Brigitte Hundi uus peika on Beebilõusta pruudi endine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Kes ühele vana, see teisele uus ehk suhete sasipundar Eesti moodi: Brigitte Susanne Hundi uus peika on Beebilõusta pruudi vana peika. Kes kelle käte vahele liikus, vaatame kronoloogilises järjestuses. 

Seltskonnastaar Brigitte-Susanne Hunt teatas eelmisel aastal, et seksivad oma Rauno-nimelise peikaga iga päev. Paraku ei jäänud liit püsima ja enne aasta lõppu oli suhe läbi. Suvepeol Weekend festival andis Brigitte mõista, et tema süda on hõivatud ja uueks kaaslaseks on Ron Nõmme-nimeline noormees Saaremaalt. 

Brigitte oma peika Raunoga
Brigitte oma peika Raunoga Foto: Erakogu
Brigitte-Susanne Hunt ja Ron Nõmm
Brigitte-Susanne Hunt ja Ron Nõmm Foto: Instagram

Elu24le laekunud vihje kohaselt on Ron-il kaunite naiste seas ennegi lööki jagunud ja tema eelmiseks girlfriendiks on ei keegi teine, kui Kopli Krahvinna Ingrid Mänd, kellega on figureeritud teleekraanilgi. Tegemist on Kanal 2 telesaatega «Telerahvas», millest paar mõned aastad tagasi ühiselt osa võttis. 

Ron Nõmm ja Ingrid Mänd
Ron Nõmm ja Ingrid Mänd Foto: Kanal 2

Seegi liit lagunes ja Ingrid Mänd särab nüüd juba räppar Beebilõusta käte vahel. 

Eesti Hip Hop Festival 2018: Ingrid Mänd ja Andrus Elbing ehk Beebilõust.
Eesti Hip Hop Festival 2018: Ingrid Mänd ja Andrus Elbing ehk Beebilõust. Foto: Konstantin Sednev
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles