Pärast suurt kriitikat tegi Disney vallandatud režissööri osas oma otsuse

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Gunni ei palgata Disney korporatsiooni poolt tagasi
James Gunni ei palgata Disney korporatsiooni poolt tagasi Foto: SCANPIX

Disney korporatsioon sai suure kriitika osaliseks pärast seda, kui nad vallandasid armastatud režissööri, kes neil 1,5 miljardit dollarit teenis. Rahvas hakkas protestima ja nõudma, et James Gunn tagasi toodaks, aga korporatsioon on otsustanud seda mitte teha.

Pärast seda, kui Disney korporatsioon vallandas «Galaktika valvurite» filmide režissööri James Gunni kümme aastat tagasi tehtud solvavate säutsude pärast, hakkas rahvas, kelle hulgas ka filmis kaasa löönud näitlejad, protestima ning nõudma, et Gunn tagasi palgataks.

Nüüd on aga Disney otsustanud, et nemad provokatsioonidele ei allu ning James Gunni tagasi ei palgata, vahendas Global News Kanada. Otsus Gunn mitte tagasi palgata tuli pärast režissööri enda ja Walt Disney stuudio esimehe Alan Horni kokkusaamist.

James Gunn
James Gunn Foto: ScanPix

Variety sõnul oli kokkusaamine viisakas ja professionaalne, kuid Horn jäi enda otsusele kindlaks ning Gunni tagasi ei palka. Seda vaatamata asjaolule, et «Galaktika valvurite» näitlejad kirjutasid Disneyle avaliku kirjas, kus taheti, et just seda sama tehtaks.

Marveli president Kevin Feige, keda küll kokkusaamisel kohal ei olnud, nõustus samuti Horni otsusega.

James Gunni toetuseks kirjutatud avalik kiri.

Avalik kiri James Gunni kaitseks
Avalik kiri James Gunni kaitseks Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles