Südantlõhestav: värskelt abiellunud pruudist sai 13 tundi hiljem lesk (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle ja Scott.
Michelle ja Scott. Foto: Kuvatõmmis/Michelle Plumley

Michelle White (32) kiirustas abielluma oma kallimaga, kellel avastati lõppstaadiumis vähk. Vaid 13 tundi pärast abieluliidu sõlmimist lahkus peigmees elavate kirjast. 

Kaks aastat koos olnud paar, Michelle ja Scott, kogusid raha oma tulevaste pulmade jaoks, ega osanud oodata, et need nõnda ruttu pidada tuleb ja veelgi enam - nii ruttu lõppeb.

Vaid 6 päeva enne erandkorras korraldatud pulmi leidis Michelle oma kallima vannitoa põrandalt teadvusetult. Scott oli mõnda aega vaevelnud tervisehädade küüsis ning sai ravi maohaavandite leevendamiseks. Haiglas selgus, et mehe seisund on väga palju tõsisem. 

Scottil avastati lõppstaadiumis söögitoruvähk, mis oli levinud mehe maksa ja selle täielikult hävitanud. 

«Küsisin neilt, kui kaua aega on tal jäänud ja ootasin vastuseks «mõned kuud» või midagi sellist, et saaksin ta koju viia, kuid nad ütlesid «ei, vaid mõned nädalad, võib-olla ainult loetud päevad»,» rääkis Michelle. Arstidel ei olnud võimalik mitte kuidagi Scotti elu päästa, vaid tema järelejäänud elupäevi valust leevendada. 

«See oli laastav,» sõnas ta. 

Mõlemad olid veel šokis, kui otsustasid, et soovivad abielluda niipea kui võimalik. «Me kihlusime oma kohtumise aastapäeval ja panime pulmade jaoks raha kõrvale,» rääkis Michelle. Kõiges päevaga pulma planeerinud naisele tulid appi mõlema perekonnad ja lähedased. «See oli meeletu kiirustamine. Mul oli vaid 20 tundi aega, et kõik korraldada.»

Ratastooli aheldatud Scott jäi pärast tseremooniat haiglasse puhkama. Michelle ja lähedased läksid kohalikku pubisse pulmavastuvõtule. Tagasi oma värske abikaasa juurde naastes märkas naine Scotti seisundi tormilist halvenemist. 

Ühtäkki haaras Scott ahmides kolm õhusõõmu, mille peale Michelle armastatut hoidis, suudles ning sosistades tal minna lubas: «Kõik on hästi, kallis, võid nüüd minna ja valust vabaneda.»

Kõigest 13 tundi pärast abiellumist jäi Michelle leseks. 

Samal nädalal, seadis naine üles GoFundMe lehe, kus palus abi pulmade korraldamiseks, nüüd on ta teinud uue lehekülje, sedapuhku abikaasa matusekulude katteks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles