Härga täis riiukukk noris Weekendil tüli: tõmban selle huuleneedi ühe pauguga ära, siis sa pärast nutad (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Weekend festival tõi ülevad meeleolud, maadraputavad rütmid ja ohtlikes kogustes keele- ja meelekastet. Nõnda on konfliktid kerged tekkima, eriti, kui tüliks päriselt põhjust polegi. 

Elu24 reporterite kätte sattus video, millel on näha-kuulda äärmiselt väljakutsuva ja provotseeriva kõnepruugiga noormeest, kes rahumeelse noormehega tema välimuse tõttu tüli norima kukkus. Hoolimata tõukamistest ja kibedatest sõnadest suutis alternatiivse riietumisstiiliga noormees jääda küllaltki rahulikuks ning provokatsioonile üleliia palju ei reageerinud.

Video võttis aga hoopis uue pöörde, kui välja ilmus lühikest kasvu tuline neiu, kes riiukukke kurjustava hääletooniga minema hakkas ajama. Temaga liitus veel teinegi sõber, kes sõnas: «Eesti on vaba maa, ta võib olla teistsugune kui ta tahab!»

Riiukukega liitus veel teinegi äksi täis peoline, kes esmapilgul kumbagi seltskonda ei kuulunud, kuid oli otsustanud provotseerija poole valida. See, kummis rinnaga mehepojale, aga sugugi ei meeldinud ja oleks nemadki peaaegu karvupidi kokku läinud.

«Mis sa üldse tõmbad, na***i, ma anna sulle ka lõuga,» käratas ta.
«Mille eest!?» oli värske liitlane segaduses
«Selle eest, et sa hakkad niisama kellegagi tõmblema,» lausus riiukukk sõnad, mida oleks kaine mõistus pidanud talle eneselegi sosistama. 

Artiklit märgates võttis Elu24ga ühendust üks videos osalenud noormeestest, kes juhtunu tagamaid avas ning kahetsus avaldas. Väidetavalt alustas tülinorimisega hoopis videos musta riietatud noormees. Olevat trüginud ning sõimelnud. Tüliga otsustas toimetusse kirjutanud noormees enda sõnutsi seetõttu, et tal oli varasemalt riietehoiu juures temaga sõnelemine tekkinud ning pärast mitmendat pealtnähtud konflikti antud noormehega, kaotas ta külma närvi ning asus arveid klaarima. Juhtunut peab videos teksatagi kandnud noormees äärmiselt kahetsusväärseks ning soovib, et olukord nõnda eskaleerunud ei oleks. Siiski on ta kindlal seisukohal, et videos olev musta riietatud noormees ei ole ohver, vaid agressor. 

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles