Naine plaanib ribide eemaldamise abil saada briti ainsaks elus Barbieks: see võib kahjustada mu organeid, aga on riski väärt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

34-aastane täiskohaga ema, Kerry Miles soovib saada briti esimeseks ja ainsaks elus Barbieks. Unistuse täideviimiseks on ta ette võtnud mitmeid drastilisi muutusi ning ühed ekstreemsemad ootavad ees. 

Kerry kannab viis tundi päevas pihta survestavat korsetti, et vööümbermõõtu veelgi enam kahandada. Praeguseks on see vaid ulmelised 66 sentimeetrit. ma igatsen saada figuuri nagu tuhandete iidolil Barbie-nukul. Tulevikus loodab naine kaotada veel 17 sentimeetrit ning lasta eemaldada kuus ribi. 

Enda sõnutsi on naine iluoperatsioonidest sõltuvuses ning on praegu käinud kahel ninaoperatsioonil ja rinnasuurendusoperatsioonil. «Vihkasin seda, et mul pole kurve ja olin lihtsalt sirge,» sõnas ta.

«Juba ajast, kui olin teismeline, on Barbie olnud mu kinnisidee, kuid alles viis aastat tagasi hakkasin ka tema moodi riietuma. Mulle meeldib näha välja võlts ja Barbie moodi kurvikas olemine on vaid osa mu transformatsioonist.»

Teismelise tütre ema Kerryt on hoiatatud, milliseid terviseprobleeme ribide eemaldamine kaasa võib tuua, kuid nii nagu iganädalane korsetipinguldamine, on ka see tema meelest valu väärt. «Mulle on öeldud, et ribisid ei tohiks eemaldada ja see pole operatsioon, mida Ühendkuningriigi kirurgid üldse teevad, sest see on liiga ohtlik. See võib kahjustada mu organeid ja mul võib tulevikus olla palju komplikatsioone, aga ma arvan, et see on riskimist väärt.» 

Praegu sööb naine vaid kana, kala, pruuni riisi ja salatit, et säilitada oma ülipeenikest figuuri. Jookseb iga päev üle 12 kilomeetri ning käib igal kuul näkku ja huultesse täitesüste saamas. 

Naise enda sõnul on tema olematu piht internetis palju kiitust saanud ning ta jagab lahkelt nippe, kuidas inimesed enda unelmate keha saavutada saaksid. 

Essexist pärit naine on teinud kõvasti uurimustööd ning loodab Türgis või USAs ribieemaldusoperatsiooni ära teha. «Kasutan seda ühtlasi võimalusena puhkust võtta,» suhtub ta tõsisesse operatsiooni mängleva kergusega. 

«Ma ei peatu millegi ees, et näha välja nagu Barbie ja ühel päeval saada samasugune figuur,» lausus Kerry.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles