Saksamaal püüdsid õpilased klassikaaslast mürgitada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaal püüdsid õpilased klassikaaslast mürgitada
Saksamaal püüdsid õpilased klassikaaslast mürgitada Foto: AFP / Scanpix

Saksamaal Hamburgis on skandaali tekitanud juhtum, kus algklassi õpilased püüdsid mürgitada kaheksa-aastast klassikaaslast.

Kaaslased pidasid Patrizia nime kandvat tüdrukut õpetaja lemmikuks ning olid ta peale kadedad, kirjutab saksa väljaanne Express.

«Nad tahtsid mind mürgitada ja ootasid mu surma,» sõnas tüdruk telesaates esinedes.

Mürgikokteili, mis sisaldas kingaviksi, parfüümi, aknapesuvedelikku ja vannitoa puhastusainet, segasid kokku kaks poissi ja kaks tüdrukut.

Nad valasid selle tüdruku mahlajoogi sisse, kui ta mängimas oli.

Tähelepanelik tüdruk märkas joogi pinnal kummalisi mulle, kuid võttis ikkagi lonksu. Tal hakkas kõht valutama ning ta toimetati haiglasse.

Last uurinud arst avastas, et laps oli sisse joonud kemikaale. Ta teatas asjast politseile.

«Kuidas lapsed on millekski selliseks võimelised? Üks mu tütart mürgitada tahtnud lastest oli tema parim sõber,» sõnas lapse ema.

Mürgitajad viidi üle paralleelklassi. Mürgitatud jooki joonud tüdruku vanemad aga kaaluvad oma lapse teise kooli viimist, et ta ei peaks mürgitajatega enam samas koolis õppima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles