Isaks olemisest loobunud Kalvi-Kalle sai võimaluse vastusõnaks: keri p****, värdjas! (2)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis telesaatest Krimi, Kalvi-Kalle Kruusamäe sekeldused öises Tallinnas
Kuvatõmmis telesaatest Krimi, Kalvi-Kalle Kruusamäe sekeldused öises Tallinnas Foto: Krimi

«Prooviabielust» tuntud Helen Kõpp avaldas eile, et Kalvi-Kalle otsustas isaks olemisest loobuda, kuna see oli arvatavasti tema jaoks raske. Elu24 andis pisitüdruku isale võimaluse vastusõnaks, kuid Kalvi otsustas seda mitte kasutada.

Helen Kõpp ütles eile Kalvi-Kallest rääkides: «Carmeni isa loobus vabatahtlikult Carmeni elus osalemisest. Arvatavasti oli see tema jaoks liiga raske.»

Kui Elu24 toimetus pöördus Kalvi poole, et ta saaks kommenteerida, kuidas olukord tema vaatenurgast on, vastas mehehakatis: «Keri p***e, värdjas!»

Tema kommentaar oli suunatud küsimusi esitanud reporterile.

Kalvi-Kalle Kruusamäe ja Helen Kõpp.
Kalvi-Kalle Kruusamäe ja Helen Kõpp. Foto: Madis Sinivee

Helen Kõpp selgitas, miks tema arvates Kalvi niimoodi reageeris. «Ma kardan, et ta on väga vihane, et tõde välja tuli. Aga mis teha? Kaua ma ikka head nägu teen,» rääkis Helen.

Helen otsustas lõpuks Õhtulehes rääkida, milline isa Kalvi päriselt on, sest temalt päevast päeva küsiti seda. 

«Õhtulehes on ilustatud tõde küsimusele, kas Kalvi lapse eest hoolitsemas käib. Alguses ma üldse mõtlesingi kõike varjata. Ta tahtis ju rahva ees teha nägu, nagu ta oleks hea isa. Minu meelest olgu päriselt normaalne, siis ei pea keegi sellist tõde välja rääkima. Eks seepärast ta vihane ongi,» lisas ta.

Helen Kõpp
Helen Kõpp Foto: Erakogu

Helen Kõpp lisas, et ta hakkas Kalviga intiimsemalt läbi käima, kuna ta oli alguses normaalne. «Kunagi kohtudes minuga ta oli vahel ikkagi lahe ja kena. Ma tõesti soovisin talle head ning et asjad korda läheks. Muidu poleks nii kaua temaga tegelenud,» ütles Helen.

Kuid üksikema lisas ka, et Kalviga lapse saamise üks põhjuseid oli ka madal enesehinnang. «Depressioon ja sellised mured. See viibki kokku inimestega, kes ei sobi,» lisas Helen selgituseks.

Kõigele halvale vaatamata on Helenil hea meel, et Kalviga koos oli, sest laps on parim, mis temaga juhtunud on. «Pigem olen ikkagi tänulik talle,» sõnas Kõpp lõpetuseks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles