KOHUTAV OLUKORD! Weekendil esinenud Post Malone'i lennuk peab tegema hädamaandumise

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Post Malone Weekend Festivalil.
Räppar Post Malone Weekend Festivalil. Foto: Mailiis Ollino

Tantsumuusikafestivalil Weekend esinenud Post Malone'i lennuk peab tegema hädamaandumise, kuna stardi ajal plahvatasid selle rattad.

Laulja Post Malone viibib hetkel lennukis, mis on sunnitud tegema hädamaandumise, kuna lennuki rattad lendasid õhku. 

Malone ja tema meeskond lahkusid teisipäeval New Jerseys asuvast Teterboro lennujaamast, et minna Londonisse. Teterboro korrakaitsja sõnas TMZ-le, et eralennuki rattad plahvatasid õhkutõusmise ajal ning piloot suunas lennuki tagasi lennujaama, et hädamaandumine teha.

Räppar Post Malone Weekend Festivalil.
Räppar Post Malone Weekend Festivalil. Foto: Mailiis Ollino

TMZ sai enne kätte audiosalvestise, milles piloot ütleb, et nad kaotasid ratta ja küsis luba tagasi pöördumiseks. Sellele lisaks ütles ta, et lennukis on 16 inimest.

Kuna aga lennukis oli liiga palju kütust, siis soovitati piloodil edasi minna Massachusettsisse, et kütust põletada ja turvalisem hädamaandumine sooritada.

Viimaste uudiste kohaselt suunati lennuk edasi New Yorki ja lendab linna kohal, et kütust põletada.

Allolevast videost on näha, kuidas Teterboro lennujaam valmistus hädamaanudmiseks, enne kui lennukile anti korraldus New Yorki lennata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles