Rootsi kroonprintsess Victoria visiit Eestisse jõudis humoorikal põhjusel ka Briti meediasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi kroonprintsess Victoria ja Eesti president Kersti Kaljulaid vestlemas Eesti Mereväe laeva Wambola pardal. 19.08.2018.
Rootsi kroonprintsess Victoria ja Eesti president Kersti Kaljulaid vestlemas Eesti Mereväe laeva Wambola pardal. 19.08.2018. Foto: Ints Kalnins / Reuters

Rootsi kroonprintsess Victoria ja prints Daniel külastasid 19. augustil Eestit. Muuhulgas käidi ka meresõidul Naissaarele, mis humoorikal põhjusel pälvis ka Briti meedia tähelepanu. 

Väljaanne Daily Mail vahendab, et 41-aastane kroonprintsess Victoria ja Eesti president Kersti Kaljulaid käisid Eesti Mereväe laevaga Wambola merereisil, mis lõppes sellega, et nii Eesti president kui Rootsi kroonprintsess said läbimärjaks.

Lisaks kiitis väljaanne kroonprintsessi sinimustvalget kleiti. Samuti mainiti ka, et et hiljuti kohtus Victoria ka Cambridge'i hertsogi ja hertsoginna Williami ja Catherine'iga, kui nad Rootsit ja Norrat külastasid.

Rohkem lustakaid pilte sellest, kuidas kroonprintsess Victoria ja president Kaljulaid end üle ääre pritsinud lainete eest kaitsta proovivad, näed SIIT!

Rootsi kroonprintsess Victoria sai Eesti Mereväe laeva Wambola pardal läbimärjaks. 19.08.2018. 
Rootsi kroonprintsess Victoria sai Eesti Mereväe laeva Wambola pardal läbimärjaks. 19.08.2018. Foto: Ints Kalnins / Reuters
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles