Video: Shia LaBeouf on totaalselt muutunud, elades uue filmirolli jaoks erakuna Soomes Lapimaal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shia LaBeouf
Shia LaBeouf Foto: Nathan Denette / The Canadian Press/Press Association Images/Scanpix

Hollywoodi staar Shia LaBeouf elas ühe kuu Soomes Lapimal onnis erakuna, valmistudes nii uueks filmirolliks kui osaledes kunstiprojektis.

32-aastane LaBeouf on nüüd tagasi Los Angeleses, kus oma uue välimusega nii kaasstaare kui kõmumeediat üllatas, teatab iltasanomat.fi.

 

#ShiaLabeouf

A post shared by Shia LaBeouf (@shialabeoufdaily) on

Näitleja jalutas paar päeva tagasi Los Angelese kesklinnas. Oli näha, et ta on end peaaegu kiilaks ajanud, tal oli habe ja ta paljast ülakeha katsid tätoveeringud.

Hollywood Reporteri teatel ei ole LaBeoufi tätoveeringud ehtsad, vaid on mahapestavad. Staar mängib 2019. aasta sügisel vaatajateni jõudvas uues märulifilmis «The Tax Collector» mafioosot.

Lisaks LaBeoufile mängivad selles filmis veel Lana Parilla, Chelsea Rendon, Bobby Soto, George Lopez ja teised.

Selle aasta mais, mil toimusid filmi «Honey Boy» võtted, oli Shia LaBeouf veel pikajuukseline ja riietus nagu boheemlane. See linateos oli LaBeoufi jaoks väga isiklik projekt, kuna ta kehastas seal oma isa, Vietnami sõja veterani Jeffrey LaBeoufi, kes on süüdi mõistetud pedofiil.

Shia LaBeouf
Shia LaBeouf Foto: Mike Segar / Reuters/Scanpix

Film räägib algajast näitlejast, kes üritab siluda suhteid oma joodikust ja narkarist isaga.

La Beouf on mänginud  veel kolmes «Transformers» filmis, «Indiana Jones and Kingdom of Crystal Skull», «Walle Street: Money Never Sleeps», «Nymphomaniac» ja veel mitmetes linateostes.

Shia LaBeouf
Shia LaBeouf Foto: / Josiah Kamau/BuzzFoto.com/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles