Kuumad kaadrid: Paljas Porgand seikles uue kallimaga Itaalias

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paljas Porgand, kodanikunimega Merilin Taimre, kes seilab elumerelaintel nüüd uue kaaslase käevangus, pani oma kuuma suhte proovile rännates üheskoos uue peikaga Itaaliasse. Armunud noorte lustakas ja hoogne reisiseiklus jõuab Kanal 2 vahendusel televaatajateni. 

Paljas Porgand on leidnud endale noormehe nimega Roomet Poom, kellega käis romantilisel ja kuumal reisil Itaalias. Iga suhte proovikiviks on esimene välisreis. Reisil selgub tõsiasi, kas noored on teineteise jaoks loodud ning kuidas saadakse ühiselt hakkama reisil ettenägematute olukordadega.

«Itaalia on paljude eestlaste meelispaik nii lühikeseks nädalavahetuse reisiks kui ka pikemaks avastusretkeks. Noored ja uudishimulikud nagu me oleme, võtsime Itaaliasse lausa 2-nädalase reisi ja see oli ka meie kõige esimene. Seega 2 nädalat ninapidi koos, kui seni olime vaid mõned päevad lahutamatult olnud. Tegime tervele Itaalia põhjaosale tiiru peale ning näha oli tõesti palju. Reisisaates võtame kõik vaatajad endaga kaasa seda imelist riiki avastama, kuid mitte ainult. Ilmselgelt saime hakkama igasuguste vempudega, meiega juhtus õnnetusi ja õnnestumisi ning kaamera püüdis kinni nii meie kõige ilusamad kui õnnetumad momendid. Oskan vaatajale lubada rohkelt naeru, äratundmismomente ning suurt soovi isegi Itaaliasse põrutada,» kirjeldab Merilin ise vahetuid reisimuljeid. 

Kanal 2 toob armunud noorte lustaka ja hoogsa reisiseikluse teleekraanile sel sügisel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles