Tühja sest saatevõidust! Sissi Nylia Benita vallutab superstaarina Eesti kuumimaid lavasid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saate «Eesti otsib superstaari» superfinalist Sissi on ka ilma saatest saamata jäänud tiitlita tõeline superstaar ning jagab lõõmavat laulukirge mitmel ihaldatud laval. 

«Eesti otsib superstaari» superfinaalist on möödunud vaid paar kuud, kuid saate osalejate jaoks on see kaasa toonud tõeliselt suured muutused. Fännid, esinemised ja magamata ööd. See aga noort lauljannat ei hirmuta, selle asemel on noor neiu hetkel igast esinemist kõik võtmas!

«Minu elu on muutunud peale superstaari väga kiireks ja väga huvitavaks,» jagab Sissi enda hetkemuljeid. Elu ei ole isegi võrreldav sellega, kuidas nägi välja igapäevaelu näiteks aasta tagasi. Uued tutvused, oma ala spetsialistid ja muidugi ka poolehoidjad, keda praeguseks rohkelt kogunenud on. Karjäär kulgeb mööda laineharja!

Ka laupäevasel kontsertõhtul Deja Vu's võis saalis märgata Sissi mitmeid fänne, kellest suurim (Sissi õde) talle siiralt kaasa elas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles