Šokeeriv! Politseinik jagas 14-aastasele tüdrukule kõrvakiile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Internetis ringleb jahmatav video politseinikust, kes väljakutse sündmuskohale jõudes 14-aastast tüdrukut arreteerides talle kõrvakiilu annab. 

Politseinikud asusid arreteerima 52- ning 14-aastast naisterahvast, keda kahtlustati politseiniku ründamises. Lancashireonis filmitud videos on näha, kuidas täiskasvanud mees tütarlast arreteerida püüab. Möödujad on nähtust šokeeritud ning karjuvad politseinikul tüdrukut lahti lasta. Videost on näha, et politseinik lööb tüdrukule lahtise käega vastu nägu, nii, et neiu oma pea vastu plekist peatagust ära lõi. 

Lancashire'i politsei väljastatud pressiteates seisab, et politseinik kasutas «mõistlikku jõudu», et ohjeldada tüdrukut, kes oli üritanud haarata politseiniku raadiot ja elektrišokirelva.

Politseiülem Andy Rhodes kaitseb kõnealust politseiniku öeldes, et saabuti äärmiselt vaenulikku olukorda, mille käigus said kaks politseiniku vigastada. Ühel neist hammustus- ja teisel peahaav. «Pealtvaatajana on kerge mõista hukka, teadmata täit tõde ja kui pole ise kunagi sarnases olukorras olnud,» sõnas ta. «Politseinikud ei tule tööle, selleks, et neid rünnataks ja neil on minu täielik toetus. Võib-olla oleksid võinud juhtunut filmivad inimesed oma aega paremini kasutada ning aidata politseinikel olukorda rahustada.»

Vaata videot, kas kõrvakiil oli õigustatud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles