VIDEO Pane validool keele alla ja säti ihu varakult valmis: legendaarne DJ Heiki toob Kasatšoki-Jüri ühes alternatiivstaaride kuldvaraga taas lavale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Sonberg
Jüri Sonberg Foto: Kuvatõmmis

Hoia piip ja prillid, sa pole selliseks mürtsuks valmis! Tartu legendaarne ööklubi Zodiaak paneb suvele maadraputava paugu. Lavale oodatakse armastatud laulikuid, eesotsas kasatšoki Jüriga. 

Popstaar Raitsi kanalile laeti hiljuti üles elevusttekitav video, kus figureerivad mitmed rahva poolt armastatud alternatiivstaarid. Videost selgub, et septembri alguses tuleb DJ Heiki eestvedamisel Tartus üks korralik suvelõpusimman. Põhjalikus videos saab piiluda muusikute ettevalmistusprotsessi, ei häbeneta ka äpardusi, mis proovidega ikka käsikäes käib. 

Saates «Eesti otsib superstaari» mitmeid meeldejäävaid etteasteid teinud Jüri Sonberg, keda rahvas on ristinud Kasatšoki-Jüriks, ei jäta trotsi ning pürgib sihikindlalt lavalaudade poole tagasi: «Eks see muusika on ikka lähedane ja armas ja nüüd tänu lugupeetud Tartu kuulsusele DJ Heikile avanes võimalus väljastumiseks. Selline ühine tore kobtsert on meil plaanis! Sügisel, septembri alguses, et kõik soovi avaldavad inimesed saaksid seal esineda. Üritame koos ja Heiki käe all asju paika saada,» sõnas Jüri kergitades saladuseloori, et tema repertuaari on oodata kuut uut lugu, millest kahte saab kuulda juba sügisel. 

Vaata värvikat videot ja loe rohkem SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles