Maadleja Martin Plaseri otsingud leidmaks «normaalseid lapsi» ajas Facebooki kihama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiklubi korrus 3 korraldas Martin Plaseri juhtimisel Solarise keskuses lõbusa spordipäeva maadlushuvilistele lastele.
Spordiklubi korrus 3 korraldas Martin Plaseri juhtimisel Solarise keskuses lõbusa spordipäeva maadlushuvilistele lastele. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES /

Eesti maadleja ja maadlusaktivist Martin Plaser jagas Facebookis postitust, kus otsis «normaalseid lapsi» oma trennidesse. Säärane postitus ajas sotsmeedia aga kiiresti kihama, sest oli nii mõnigi, kes leidis, et tegu on ebaviisaka postitusega.

«Tere, palun soovitage normaalseid lapsi, avame maadlussaali Viimsis,» kirjutas Plaser Facebookis. 

Lihtne postitus sotsmeedias pahandas välja aga ühe lapsevanema. «NORMAALSEID LAPSI?! Appi... Ma põhimõtteliselt ei vii oma NORMAALSET last nii EBANORMAALSE kuulutuse peale sinna trenni,» kirjutab pahane lapsevanem.

Plaser ise ei paista pahameelt hinge võtvat ning jääb vastates võrdlemisi rahulikuks. «Juba hoidsime mõlemad aega ja raha kokku,» vastab mees. 

Aruteluga liitub ka Maria nimeline naisterahvas, kes leiab, et huumorimeelega treenereid on tarvis ning et tema oleks nõus kasvõi topelt maksma, et saaks trennis naerda. «Räägitakse, et 5 mintsa naeru asendab 15 minutit kõhulihaseid,» kirjutab ta.

Ent varasemalt pahandanud lapsevanem leiab siiski, et see ei ole õige käitumine. «Nii ei ole viisakas öelda, sest võib-olla mõnele inimesele on see valus teema...» Mispeale vastab Plaser talle: «Ilma naeruta pole midagi spordis teha.»

«Normaalset perearsti, normaalset juuksurit, eletrikku, lastehoidu, koeraga jalutajat... siin ju ainult normaalseid otsitakse, ilmselgelt ei taha ise ka ebanormaalne olla ja otsida standardist kõrvale kalduva reklaamiga,» selgitab Plaser ironiseerivalt, miks ta nii «normaalse» kuulutuse internetti riputas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles