Ees ootamas suur kohtusaaga: Prince'i pere kaebab tema surmas süüdistanud osapooled kohtusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prince
Prince Foto: Star Tribune

Prince'i pere läheb artisti ravinud arsti vastu kohtusse, süüdistades teda ebaõnnestumises ravimaks muusiku opioidide sõltuvust ning valuvaigistite üledoseerimises.

Perekond väidab, et Dr. Michael Schulenberg ravis Prince'i viimati eelmise aasta 20. aprillil, kuid ei osanud muusiku sõltuvust õigesti diagnoosida ja see viis tema surmani järgmisel päeval, kirjutas TMZ. Kohtudokumentide kohaselt mängis arsti ebaõnnetumine Prince'i surmas suurt rolli.

Walgreeni apteek Chicagos. Sellel konkreetselt apteegil pole looga mingit pistmist.
Walgreeni apteek Chicagos. Sellel konkreetselt apteegil pole looga mingit pistmist. Foto: AFP / Scanpix

Rokkari pere on juba varasemalt kohtusse kaevanud haigla, kus Prince'i tema esimese opioide üledoosi järel raviti. Lisaks sellele kaevati kohtusse ka Walgreeni apteegikett, mis väljastas muusikule retsepte ravimite eest, kuigi selleks ei olnud meditsiinilist vajadust. Sellele kaebusele on lisatud ka süüdistus, et nad ei garanteerinud, et muusik tarbiks ravimit õigesti.

TMZ kirjutas mitu lugu selle kohta, kuidas Prince käis mõned päevad enne oma surma kodu lähedal olevas Walgreeni apteekis endale ravimeid toomas. Sellele lisaks on neil olemas ka pilt muusikust üks päev enne tema surma, mille peal ta paistab äärmiselt peenike ja väeti.

Prince eelmisel aastal, vaid mõned päevad enne oma surma
Prince eelmisel aastal, vaid mõned päevad enne oma surma Foto: Kuvatõmmis/TMZ

Turvakaamera salvestis näitab, kuidas Prince külastas Dr. Schulenbergi üks päev enne oma surma.

Toksikoloogia raport näitas, et Prince'i kehast leiti metsik kogus fentanüüli. Seda oli liiga palju isegi inimese kohta, kes kannatab krooniliste valude käes. Sellele vaatamata kellelegi tema surmas süüdistust ei esitatud, kuna uurimine ei suutnud narkootikumide allikat kindlaks määrata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles