Päeva tujuparandaja: väike poiss mängib naabri koeraga üle aia palli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Landon ja Dozer
Landon ja Dozer Foto: Kuvatõmmis videost

Sõprus on tugevam kui teras ja ületab kõik takistused. Asi see siis ühest pisikesest puuaiast mööda vaadata. 3-aastane Landon sõbrunes naabrite koeraga ja hoolimata krunte eraldavast aiast, leidis viisi kuidas koos mängida. 

3-aastane Landon avastas ühel päeval, et kui palli üle aia viskab, toob naabrite koer Dozer selle rõõmuga tagasi ja kukutab üle aia. See pakkus pisipõnnile nii palju rõõmu ja nalja, et see on juba kuid tema lemmiktegevus, millest ta sugugi ei väsi.

Ka Dozer naudib pallimängu ja toob palli tagasi, nii palju kui Landon seda visata viitsib. Landon on toredat tegevust näidanud ka oma 2-aastasele sõbrale Conwayle, kes külla tulles jooksuga tagaaeda Dozerit tervitama jookseb.

Dozeri peremees peab seda väga südantsoojendavaks ning rõõmustab, et nii koeral kui lapsel lõbus on. Omaniku väitel on kohe aru saada kui koer Landoniga mänginud on, sest tuleb tuppa ja on täiesti võhmal. 

Ka internet armus südantsoojendavasse videosse, kui Landoni ema lühikese klipi Youtube-i üles laadis.

Vaata sinagi!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles