Madis Milling selgitas imikute vastu suunatud tiraadi: laps ei ole süüdi, kui ta teatris nutma hakkab (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Milling päästja tööst: kui tahad, et su kodu ümber oleks kõik korras, siis pead ise midagi tegema
Madis Milling päästja tööst: kui tahad, et su kodu ümber oleks kõik korras, siis pead ise midagi tegema Foto: Kanal 2

Nädalapäevad tagasi otsustas näitleja Madis Milling kirjutada endapoolse kirjelduse sellest, kuidas imikud on nii mitmelgi korral rikkunud tema töö, kui väikelaps on lavale roninud või keset etendust nutma hakanud. 

Nüüd on näitleja selle kohta andnud väikese selgituse, öeldes, et ta ei pidanud oma eelmise postitusega silmas seda, et lapsed on süüdi, kui nad etenduse ajal nutma hakkavad, vaid vanemad on hoopis need, kes peaksid endale otsa vaatama, et nad lapsed etendusele üldse kaasa võtavad.

Milling kirjutas: «Ärge nüüd omavahel nii tülli ka minge. Ma lihtsalt tahtsin öelda, et hetk, mille nimel me kaks kuud proove tegime ja mida tahtsimegi publikuni tuua, sai ühe väikelapse läbi rikutud. Kas laps on selles süüdi? Ei.»

Madis Milling ei arva, et lapsed on süüdi, kui nad kisama hakkavad.
Madis Milling ei arva, et lapsed on süüdi, kui nad kisama hakkavad. Foto: Scanpix

Milling tõi kommentaariumis välja ka selle, et lapse jaoks on õige aeg ja koht. «Airsofti lahingus on meil ju vanusepiirangud. Miks see vanusepiirang diskussiooni ei tekita? Teater sõltub vanema sisetundest. Vanema valik. Imik ei vali,» selgitas ta.

Laste vastu Millingul midagi ei ole, tuues ka välja, et ta on vanaisa ja naudib zombimänge, legomänge, veepüssi- ja muid mänge!

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles