Video: intervjuus ilmnes, et laulja Ed Sheeran abiellus salaja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ed Sheeran
Ed Sheeran Foto: Victoria Jones / PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti laulja, laulukirjutaja ja muusikaprodutsent Ed Sheeran abiellus salaja ja loodab, et varsti täiendavad pere lapsed.

27-aastane Sheeran ja ta kihlatu, 25-aastane Cherry Seaborn teatasid selle aasta alguses kihlumisest, kuid ei avaldanud, millal kavatsevad abielluda, teatab thesun.co.uk.

Sheerani abiellumine ilmnes lehekülje Access videointervjuus, kus reporter küsis lauljalt, et millal pulmapidu oodata on.

Sheeran naeratas ja siis näitas, et tal on juba abielusõrmus sõrmes. Reporter kostis selle peale, et kuidas Sheeran sai abielluda nii, et avalikkus sellest ei teadnud.

«Ma ei tee avalikult mitte midagi, mis puudutab mu eraelu,» sõnas laulja.

Ed Sheeran
Ed Sheeran Foto: PKWAR2 / MEGA/Scanpix

Sheeran sõnas umbes üks aasta tagasi antud intrevjuus, et ta on valmis pere looma ja isaks saama.

Sheeran ja ta kallim elavad koos 2015. aastast, kuid nende suhe sai alguse juba teismeeas, mil nad õppisid koos Lääne-Yorkshire'is Framlinghami koolis.

Mitmeid muusikaauhindu saanud Ed Sheeran on kirjutanud lisaks oma paladele laule ka ansamblile One Direction ja laulja Taylor Swiftile.

Ed Sheeran
Ed Sheeran Foto: SWNS.com / SWNS.com/Scanpix

Sheerani tee tuntuse poole algas 2011. aasta juunis debüütsingliga «The A Team». Teda võib näha seriaali «Troonide mäng» seitsmendas hooajas ja kuulda animasarjas «Simpsonid».

Ed Sheeran ja Maisie Williams «Troonide mängus»
Ed Sheeran ja Maisie Williams «Troonide mängus» Foto: Helen Sloan/AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles