Hip-hip hurraa! Legendaarne Patareiv tähistab oma 10. sünnipäeva uues kohas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektroonilise tantsumuusika festival Patareiv tähistab oma X sünnipäeva suure peoga.
Elektroonilise tantsumuusika festival Patareiv tähistab oma X sünnipäeva suure peoga. Foto: Patareiv X.

Reedel, 31. augustil leiab aset elektroonilise tantsumuusika festival Patareiv, mis tähistab oma 10ndat sünnipäeva. Aastate jooksul Tallinna tantsumuusika sõprade südameid niisutanud festival toob neljal laval kuulajateni paremiku underground tantsumuusika dj-dest.

Patareiv toimub esimest korda klubis HALL, mis tähistab varsti oma esimest tegutsemisaastat ja mida on nimetatud Tallinna Berghainiks.   

Kunagi endise Patarei vangla territooriumil eostatud peosari kolis suure skandaaliga 2014. aastal sealt välja ning on tänaseni uut ja väärilist asukohta otsinud.

Korraldajate sõnul on HALL üle pikkade eksirännuaastate taas selline koht, kus on sõge reivi vaib juba iseenesest sees. «HALL'i suures saalis on linna parim helisüsteem just techno muusika jaoks,» ütleb festivali üks korraldajatest Indrek Spungin.

«Lisaks tuleb house'i saal, üks väga veider saal ja siis veel üks eriti hard core lava ühes salapäras ruumis, mida kutsutakse kuldseks ruumiks, sest see on üleni kuldne. Viimasesse paradiisi eeltoa moodi tuppa, kuhu jõuavad vaid need, kelle närvid ja huumorisoolikas piisavalt pikantseteks seiklusteks karastanud on,» lisab laia muigega korraldaja.

Teiste seas astuvad üles  Rhythm Doctor, Denis Punch, Katja Adrikova, Artur Lääts, Raul Saaremets, Nikolajev, Alan Proosa, Rene Köster, Marta Vaarik, Ursula jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles