Seksrevolutsioon Kanadas: uksed avab bordell, kus kõik pole päris nii nagu esmapilgul paistab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksnukud Anna ja Harper.
Seksnukud Anna ja Harper. Foto: www.auradolls.com

Kanadas avatakse septembrikuus esimene legaalne bordell, sest uksed avab seksnukkude lõbumaja. See on mõeldud kõikidele huvilistele, kel meeldib silikoonnukkudega vallatleda.

Seksnukkude lõbumaja asub North Yorki linnaosas, Torontos. Bordell, mille ruumides on varasemalt toimetanud solaarium, hakkab olema avatud 24 tundi ööpäevas, vahendab Daily Star.

Kuigi see pole veel avatud, broneerivad kliendid endale juba nukke. Hetkel on Aura Dolls bordellis saadaval 6 nukku: Erika, Harper, Jasmine, Scarlett, Yuki ja Anna.

Seksnukud Anna ja Harper.
Seksnukud Anna ja Harper. Foto: www.auradolls.com

Lisaks on bordellil põhjalik veebileht, kus kohast on võimalik saada rohkem informatsiooni nukkude kohta. Leheküljel näeb pilte nukkudest ja saab lugeda seda, kust kohast nad pärit on, kui vanad nad on ning millised on nende mõõdud.

Kuvatõmmis veebilehelt www.auradolls.com.
Kuvatõmmis veebilehelt www.auradolls.com. Foto: www.auradolls.com

Lisaks on www.auradolls.com leheküljel ka hinnakiri. Pool tundi seksnukuga läheb maksma 60 dollarit, tunnike maksab klientidele 90 dollarit ja kaks tundi maksab juba 180 dollarit.

Kõik nukud desinfitseeritakse peale igat seanssi.

Copy
Tagasi üles