Lahutatud pikaajalised partnerid Evelin ja Priit Võigemast on teleekraanil taas abikaasad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin, Loviise ja Priit Võigemast.
Evelin, Loviise ja Priit Võigemast. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

ETV tutvustas äsja värsket sügishooaga, mis toob ekraanidele uue põneva seriaali «Pank», kus mängivad mitmed tuntud näitlejad. Sealhulgas ka eksabikaasadest lavapartnerid Evelin ja Priit Võigemast. 

Tõsieluline draamasari «Pank» käsitleb tõsielulisi sündmusi 1990ndate Eestis. Tol perioodil toimunud ajalooliste sündmuste foonil rullub lahti inimlik draama, mille osalistel tuleb pidevalt ümber hinnata nii valuutakursse kui isiklikke väärtushinnanguid.

Näitlejatena teevad kaasa Sergo Vares, Evelin Võigemast, Gert Raudsep jt. Stsenaristid Eero Epner ja Tarmo Jüristo, režissöörid Marianne Kõrver, Jan-Erik Nõgisto, Juhan Ulfsak ja Rainer Sarnet, produtsent Paul Aguraiuja.

Evelin ja Priit abiellusid 2005. aastal ning pikast kooselust sündis nende perre kaks last: Loviise ja Lennart. Kuigi 2016. aastal tunnistas paar avalikult, et nende suhe on läbi, kuid jätkatakse laste ühist kasvatamist, on viimasel ajal neid taas üksteise seltskonda nautimas. Eelkõige siiski sõbralikult. On neil ju palju ühist, nii professionaalses- kui eraelus. Võib-olla on häid suhteid aidanud sälitada ka seriaalivõtted? Aeg näitab.

«Pank» on ETV eetris juba oktoobrist, seniks vaata kirgi kütvat treilerit: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles