Endine Miss World teeb oma vägistamisest dokumentaalfilmi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linor Abargil  Jasikevičius
Linor Abargil Jasikevičius Foto: missworldrunner.com

Endine Miss World, iisraellanna Linor Abargil Jasikevičius toob oma vägistamisjuhtumi avalikkuse ette ja teeb sellest dokumentaalfilmi.

1998. aastal maailma kaunimaks naiseks valitud Abargil Jasikevičius sattus paar kuud enne selle tiitli saamist vägistamise ohvriks ja oleks 18-aastaselt peaaegu elu kaotanud, kirjutab abc.net.au.

«Tahan oma filmiga aidata neid naisi, kes on pidanud midagi sarnast läbi elama. Kui ma oleks selle dokumentaalfilmi teinud kohe pärast juhtunut, oleks ma olnud ohvri rollis. Nüüd teen selle filmi, kui asjast üle saanu ja ellujäänu,» selgitas naine.

Filmi produtsendiks on endise Hollywoodi staari Gregory Pecki tütar Cecilia Peck.

Miss World meenutab selles filmis, kuidas tal Itaalia moepealinnas Milanos elades tuli koduigatsus peale ning ta tahtis sõita koju Iisraeli. Ta ostis lennupileti Rooma, et sealt edasi lennata.  

Iisraeli päritolu reisiagent Uri Shlomo ütles naisele, et Rooma lennud on kõik täis ning lubas naise ise Milanost Rooma sõidutada.

Milano lähistel peatas mees auto kinni, sidus naise käed ja jalad kleeplindiga kokku ning vägistas ta. Hiljem püüdis ta vägistatud naist kilekoti abil lämmatada.

Mees väsis lõpuks ning naine sai lahti rabeldud ning palus oma vägistajat ta rahule jätta. Shlomo tegigi seda.

Kohtuistung toimus kinniste uste taga. Shlomole määrati 16 aasta pikkune vanglakaristus.

«Tegin kõik, et see mees trellide taga satuks ning enam mitte kellelegi viga ei saaks teha,» lisas Abargil Jasikevičius.

Naise sõnul kohtus ta enne oma loost dokumentaalfilmi tegemist mitmete vägistamise ohvriteks sattunud naistega ning ärgitas ka neid oma lugusid päevavalgele tooma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles