Vahi värki: Grete Klein mängib jälle oma kallima sarjas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ergo Kuld ja Grete Klein kihlusid.
Ergo Kuld ja Grete Klein kihlusid. Foto: Madis Sinivee

ETV toob sügishooajal ekraanidele uue noortesarja «Miks mitte?!», kus teevad kaasa mitmed kohalikud kuulsused. Teiste hulgas ka Grete Klein, kelle elukaaslane Ergo Kuld on sarja üks loojatest. 

Ergo Kuld on üks Eestimaa hinnatumaid teletootjaid, kelle ettevõte OÜ Kassikuld toodab armastatud kodumaiseid seriaale nagu näiteks «Naabriplika», «Papad mammad» ja loomulikult ka ülimenukas «Padjaklubi», milles ühte peaosalist kehastab Grete Klein. 

Noortesari «Miks mitte?!» räägib koolilõpu melust, naljakatest ja ohtlikutest seiklustest, arveteklaarimistest, muusikast, elluastujate unistustest ja esimestest tõsistest otsustest ning loomulikult ka esimesest tõelisest armumisest, vahendab Menu.

«Miks mitte?!» jõuab ETV eetrisse oktoobris. Sarja on loonud Martin Algus ja Ergo Kuld. Näitlejad: Anna - Pirte Laura Lember, Maarja Jakobson, Indrek Taalmaa, Lauri Nebel, Grete Klein, Ivo Reinok, Henry Kõrvits, Ott Kiivikas, Riho Kütsar, Janek Joost jt.

Loe täispikka artiklit Menust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles