«Ameerika supermodelli» saateformaat jõuab Eestisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modellid Alessandra Ambrosio (vasakul), Candice Swanepoel (keskel)ja Adriana Lima
Modellid Alessandra Ambrosio (vasakul), Candice Swanepoel (keskel)ja Adriana Lima Foto: SCANPIX

Mitmetel internetisaitidel käivad sahinad sellest, et Eestisse on peagi jõudmas «Ameerika supermodelli» (Americas Next Top Model) saateformaadil põhinev saade.

Millisel kanalil ülimenukas meelelahutussaade «Eesti supermodell» jooksma hakkab, seda võib vaid oletada.

Üks fakt, mis annab oletustele alust, on ka see, et Kanal 2 domeenilt võib leida alamkausta saated/Eesti-supermodell-1.

Küllap on Eesti esimeelelahutuskanal alustanud juba ettevalmistustöid, et päris oma Eesti supermodell leida. Vähemalt on tühja kausta loomisega algust tehtud. Kuid mitte ainult.

Ka JJ Street Baltic Sessioni raames Eestit väisanud «Ameerika supermodelli» žüriiliige ja vogue-tantsija Benny Ninja ütles intervjuus Elu24-le, et «lõpetame teesklemise ja toome selle saate Eestisse».

«Lõpetame teesklemise…»

Kui ajakirjanik küsis oletusega Ninjalt, kas mees oleks nõus osalema žüriitöös, kui Eesti hakkaks oma supermodelli otsima, vastas ta, et lõpetame oletamise ja toome saate Eestisse. «Julgustaksin Eesti neide võimalusest haarama ja osalema. See tõstab enesekindlust ja loob isiksuse,» tõi Ninja välja.

Küsimuse hetkel pistis vahele ka JJ Street Baltic Sessioni pressiesindaja Karin Tammer, kes väitis, et on samuti kuulnud «Eesti supermodelli» tulekust.

Võimalikud žüriiliikmed ja saatejuhid

Kuluaarides on sahistatud ka sellest, et üheks võimalikuks žüriiliikmeks võib hakata presidendiproua ilumeikar Katrin Sangla.

Saatejuhiks on püütud värvata teiste hulgas ka supermodelli Carmen Kassi, kuid taolist luksust tõenäoliselt ei suudeta endale lubada. Suurepärasteks alternatiivideks on ka pakutud maailma moelavadel ilma teinud Karmen Pedarut ja Tiiu Kuiki.

Supermodellisaate võimalikust Eestisse tulekust on juttu tehtud ka Õhtulehes, Buduaari foorumis jt internetiavarustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles