Kanal 2 alustab uut kooliaastat staariderohkelt, ekraanile jõuab ka «Pilvede all. Neljas õde»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pilvede all. Neljas õde»
«Pilvede all. Neljas õde» Foto: Kanal 2

Esmaspäeval algab kool ja läheb lahti hoogne ning värviline tele-sügis! Uue kooliaasta alguse puhul näitab Kanal 2 sel nädalavahetusel toredaid erisaateid.

Räägitakse, et õppida pole kunagi hilja, näiteks on Tanel Padargi saanud keskkooli diplomi kätte alles kolmekümnendates. Laupäeval, 1. septembril kell 19.35 naaseb auhinnatud teleajakirjanik Roald Johannson tagasi koolipinki Kanal 2 erisaates «Roaldi nädal: tagasi kooli».

«Me läksime koos kooli, et siis me veame üksteist koos sinna lõpusirgele,» meenutavad Liisi ja Joonas, ema ja poeg, kes toetasid üksteist ja lõpetasid koos mõlema poolelijäänud koolitee.

Vahel võib tagasi õppima minek olla lausa hädavajalik, teinekord peituvad seal taga täitumata soovid ja unistused. Roald uuribki, miks võtavad inimesed katkijäänud koolitee uuesti jalge alla ning milliseid ohvreid see muu elu kõrvalt nõuab.

Laupäeval, 1. septembril kell 20.35 jätkub Kanal 2 teleõhtu uue õppeaasta algusele pühendatud lustaka erisaatega «Minu kooliaeg». Tuntud eesti inimesed meenutavad oma kooliaega.

Millised olid nende lemmikained ning missuguseid krutskeid tehti vahetunnis? Olid nad õpetajate pailapsed või kirstunaelad? Millised hinded vaatasid vastu nende tunnistustelt? Kooliaega meenutavad teiste seas Kristjan Jõekalda, Kristel Aaslaid, Ott Lepland, Krista Lensin, Roald Johannson, Liis Lemsalu, Jüri Pootsmann jpt.

Pühapäeval kell 20.00 saavad kõik kodumaise kino austajad kaasa elada laineid löönud draamafilmile «Pilvede all. Neljas õde».

Uut ja põnevat on algaval kooliaastal ja telehooajal tulemas palju. Erisaade «Kanal 2 uus hooaeg» näitabki, millised saated lähinädalatel alustavad. Hoogne ülevaade on Kanal 2 eetris pühapäeval kell 19.35, kohe pärast hooaja viimast «Suvereporter +-i».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles