James Bond tümitas James Bonde

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Moore
Roger Moore Foto: SCANPIX

Kõige kauem filmides Briti agenti James Bondi mänginud näitleja Sir Roger Moore kritiseeris sama tegelast mänginud näitlejaid Sean Conneryt ja Daniel Craigi.

84-aastase Moore`i arvates oli tema 007 märgatavalt parem kui Connery või Craigi oma, kirjutab news.com.au.

Moore sõnas Cambridge`i ülikoolis esinedes, et Craigi etteaste filmis «Quantum of Solace» oli alla igasugust arvestust ning Connery šoti aktsendist olevat raske aru saada.

«Sean on tegelikult hea näitleja, kahju ainult, et ta diktsioonist aru ei saa,» sõnas Moore, näidates samal ajal kaadrit 1971. aasta filmist «Diamonds Are Forever», kus Connery mängis koos Jill St. Johniga.

Moore´il jagus kriitikat ka Daniel Craigi Bondi filmi «Quantum of Solace» kohta.

«Mulle viimane Bondi film ei meeldinud, see oli liiga pikk ning kommertslik,» lausus endine Bondi kehastaja.

Sir Roger Moore on kõige pikaajalisem James Bondi kehastaja, mängides 1973 – 1985 kokku seitsmes Bondi filmis.

Moore mängis Bondi linateostes «Live and Let Die» (1973), «The Man with the Golden Gun» (1974), «The Spy Who Loved Me» (1977), «Moonraker» (1979), «For Your Eyes Only» (1981), «Octopussy» (1983) ja «A View to a Kill» (1985).

Moore`i sõnul ei ole tema lemmik Bondi-tüdrukuks mitte mõni Bondi filmide näitlejanna, vaid ta oma naine, 71-aastane Kristina Tholstrup. See naine on Taani-Rootsi päritolu multimiljonär.

Moore´i nüüdisaja lemmiknäitlejaks on Johnny Depp.

«Loodan, et ta muudab oma nime, sest ta praegust nime on mul raske meeles pidada,» tõdes näitleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles