Pildid: Curly Strings lõpetas oma 30-kontserdise külade tuuri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Curly Stringsil toimus pühapäeva õhtul üle-eestilise «Curly Strings - 30» ringreisi viimane kontsert. Ansambel tähistas sellega kõigi oma liikmete kolmekümnendat juubelit ning ka Eesti Vabariigil sajandi täitumist.

Juubelipidustuste puhul otsustati anda kontserte kokku 30 Eesti külas, et viia peomeeleolu ka tõmbekeskustest väljapoole, kohtuda sealsete toredate inimestega ning tuua esile kauneid avastamata paiku.

Curly Strings esines kõigis maakondades kahe kontserdiga, lisaks mandri eri nurkadele külastati ka näiteks Saaremaad, Hiiumaad, Ruhnu ning Vormsi saari. 

Ansambli solist Eeva Talsi jagab oma emotsioone: «Meie kolmekümne kontserdi tuuriks valitud pisikesed külad ei ole enam pelgalt nimed Eesti kaardil vaid nendega seonduvad ilusad ja soojad emotsioonid. Jääme meenutama Lüllemäe püstijalu aplodeerivat publikut, Ervita rekakastist lava, Tääksi rahu, Lindi imemaitsvat kalaseljankat, Ranna küla hingematvat vaadet Peipsile, Hullo lõõmavat päikest, Kamari hubaseid kodukohvikuid, Ruhnu rahva tantsulist kaasaelamist ja palju-palju veel, mida siinkohal üles lugeda ei jõua. Oleme tänulikud selle imelise suve ja suurepärase vastuvõtu eest igas külas, kus inimestel silmad särasid ja südamed on lahked.»

Vaata rohkem pilte ringreisist galeriist!

Eile õhtul toimus üle-eestilise «Curly Strings - 30» ringreisi viimane kontsert.
Eile õhtul toimus üle-eestilise «Curly Strings - 30» ringreisi viimane kontsert. Foto: AFP / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles