Saksamaa televaatajad on jahmunud: seksikas tõsielustaar ronis vanni ja sai hakkama häbiväärse teoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juutuuber ja tõsielustaar Katja Kracavice, kes raseeris oma kõige intiimsemat piirkonda avalikult, televaatajate ees.
Juutuuber ja tõsielustaar Katja Kracavice, kes raseeris oma kõige intiimsemat piirkonda avalikult, televaatajate ees. Foto: Norbert Fellechner / imago/BildFunkMV

Saksa tõsielustaar Katja Krasavice šokeeris televaatajaid, kui raseeris miljonite silmapaaride ees oma kõige intiimsemat piirkonda. Uskumatuna kõlav vahejuhtum leidis aset vaid mõni päev pärast seda, kui näitsik end telekaamerate ees rahuldas, vahendab The Sun. 

22-aastane Katja osaleb saksa «Suure venna» saates, mis on tõsieluseriaal, kus kaamera hoiab kõikidel osalejatel silma peal 24 tundi ööpäevas. Hiljuti šokeeris näitsik aga televaatajaid, kui otsustas end vannis raseerima hakata. Ise mõistmata, et kaamerad terve tegevuse vältel vaid temale keskendusid. 

Katja Krasavice on juutuuber, kel on sotsiaalmeedias üle ühe miljoni jälgija. Vaid loetud päevad tagasi jahmatas ta televaatajaid, kui ta end seal samas vannis rahuldas, vaatamata sellele, et ta polnud ei toas ega majas üksinda.

Vaata kõnealust videot SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles