Põnevaid noppeid horoskoopidest: Kaljukitsedel on palju salashuhteid, Jääradel on tõenäosus saada miljonäriks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koltunud paber horoskoopidega
Koltunud paber horoskoopidega Foto: Michal Boubin / PantherMedia / Michal Boubin/Scanpix

Inimkonnal on vajadus endast paremini aru saada ja juba aastatuhandeid on selleks kasutatud horoskoope, milles taevakehade asendi abil üritatakse ennustada, milliseks võib elu kujuneda.

See on igaühe enda asi, kas ta usub horsokoopidesse ja ennustustesse, kuid fakt on see, et tänapäeval on horoskoobindus suur äri, kus liiguvad miljonid dollarid ja eurod.

Isegi horoskoopide vastased ja skeptikud on vahel tunnistanud, et mõni horoskoobis kirjas olev asi on täide läinud ning teatud päikesemärkidel on suurem kalduvus üheks või teiseks asjaks.

Horoskoop, sodiaagimärgid
Horoskoop, sodiaagimärgid Foto: Igor Zakowski / PantherMedia / Igor Zakowski/Scanpix

Näiteks on täheldatud, et presidentide ja riigijuhtide seas on keskmisest enam Skorpionite ja Kalade esindajaid. Nende presidendiks saamise saab kirjutada  sarmi, inimeste meeleolude tunnetamise ja õigel ajal õiges kohas olemise arvele.

Presidendiks saanu
Presidendiks saanu Foto: Valeriy Kachaev / PantherMedia / Valeriy Kachaev/Scanpix

USA Föderaalse Juurdlusbüroo (FBI) statistika kohaselt panevad raskeid varavastaseid kuritegusid toime kõige enam Vähid. Ka siin on põhjus nende tundlikkuses ja ümbritseva heas tunnetamises. Sarimõrvareid on enim Kalade ja Kaksikute seas. Esimesed on tundlikud ja võivad teatud olukordades plahvatada, teised on tuntud oma duaalsuse poolest.

Kuritegelik inimene
Kuritegelik inimene Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson/Scanpix

Lõvid on need, kes tunnevad teistest märkidest suuremat vajadust füüsilise treenimise järele. Nende intensiivne treening kestab mõnda aega, kuid siis asuvad tegelema millegi muuga. Kui nad uue treeninguimpulsi saavad, alustavad nad taas treenimist sooviga olla parim.

Hiinas ja veel mõnes Aasia riigis võib Neitsi ja Skorpioni päikesemärgi esindajatel olla mõnel elualal raske tööd leida, kuna neid peetaks liiga kriitiliseks ja detailidesse süvenejaks. Nii mõnigi on tunnistanud, et tööd otsides on ta üritanud oma päikesemärgi kohta valetada.

Ambureid peetakse seltskonna ja peo hingeks ning hea suhtlejana on neil võrreldes teiste märkidega lihtsam kuulsaks saada. Tuntud näitlejate ja koomikute seas on palju Ambureid, samuti filmiauhindade Oscarite võitjate seas.

Oscari kuju
Oscari kuju Foto: AFP / Scanpix

Lõvisid ja Kaalusid peetakse kõige viletsamateks autojuhtideks, sest neil on komme eirata liiklusreegleid ja üritada samas vahele jäädes puhta nahaga pääseda.

Kaljukitsi peetakse küll «jahedaks», kuid tegelikult on nad teatud olukorras suured flirtijad. Uuring näitas, et salasuhete lehekülgedel on võrreldes teiste päikesemärkidega Kaljukitsi rohkem. Seda kinnitab salasuhtelehekülje Ashley Madison statistika.

Flirtijad
Flirtijad Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Volodymyr Melnyk/Scanpix

Jääradel on suur tõenäosus saada mingil eluetapil miljonäriks, kuid nad võivad oma vara kiiresti läbi lüüa. Samas ei ole neil headest äriideedest puudus ja üsna pea võivad nad kaotatu tagasi saada. Sellele viitab majandusväljaande Forbes miljonäride edetabel, kus on palju Jäära päikesemärgi esindajaid.

Naine ja raha
Naine ja raha Foto: Igor Sapozhkov / PantherMedia / Igor Sapozhkov/Scanpix

Tippsportlaste seas on enim Veevalajaid, neile järgnevad Vähid ja Lõvid. Astroloogide sõnul on see seletatav, et neil märkidel on head sportlikud eeldused ja kõige suurem vajadus saada mingil spordialal meistriks.

Mitmes riigis tehtud uuring näitas, et enim on skisofreenikuid veebruaris sündinute seas. Järgnevad jaanuaris ja märtsis sündinud. Seega on suur osa skisofreenikutest oma märgilt kas Veevalajad või Kalad.

Skisofreenia
Skisofreenia Foto: Paul Fleet / PantherMedia / Paul Fleet/Scanpix

Kõige suuremat palka oskavad endale kaubelda Skorpionid, Lõvid, Vähid ja Sõnnid, sest nad teavad, mida nad väärt on ning nad ei müü oma oskusi odavalt.

Kõige tundlikum nahk on Sõnnidel, nad naudivad paitusi, kuid samas kardavad kõdi. Olles sensuaalne märk, soovivad Sõnnid, et neil oleks partneriga sage kehaline kontakt.

Enesetapukatseid ja enesetappe teinute seas on enim Kalasid. Arvatakse, et Kalade ülitundlikkus, kuid samas meeleolude kiire vaheldumine mõjub koormavalt, mille tõttu nad tunnevad eluväsimust.

Igapäevaelus on traumasid enim Jääradel ja Sõnnidel. Esimesed kihutavad ohuolukordi märkamata ringi, teised aga võivad vihastades teha äärmuslikke asju.

Kosjakontorite küsitluste kohaselt peetakse kõike seksikamaks ja salapärasemaks Skorpioneid, neile järgnevad kuninglikud Lõvid.

Modellide seas on aga enim Ambureid, kuna suur osa neist on pikka kasvu, sihvakad, pikkade jalgadega ja kena näoga.

Modell laval
Modell laval Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson/Scanpix

Lõvid ja Sõnnid on need, kellel tavaliselt on keskmisest võimsam juuksepahmakas, meenutades sellega loomi.

Saksa astroloog Fran Elzbeth Ebertin koostas 1924. aastal Adolf Hitlerile horoskoobi, mis olevat näidanud ta võimule tõusu, Euroopa vallutamist ja saksastamist. Esimene läks täide, sest Hitler sai 1933. aastal Saksamaal võimule, kuid teine kukkus läbi, sest Teises maailmasõjas oli Saksamaa koos oma liitlastega kaotaja.

Adolf Hitler (1889-1945)
Adolf Hitler (1889-1945) Foto: Personalities/Scanpix

Varasematel sajanditel lasid kuningad ja paavstid koostada horsokoope, et näha, kui kaua nad võimul võivad püsida, millised võivad olla läbirääkimiste ja lahingute tulemused. Samas nad reklaamisid horoskoobi abil, et just nemad on õiged inimesed valitsema.

Horoskoop on astroloogias semiootiline skeem, milles on kujutatud taevakehade asendit mingi sündmuse hetkel. Horsokoobiks nimetatakse ka horoskoobi tõlgendamist.

Ajakirjanduses avaldatavad horoskoobid on väga üldised, sest neis on arvestatud ainult päikesemärkidega.

Sõna «horoskoop» kasutati esmakordselt umbes 150. aastal eKr kirjutises, mis asus antiikaja kuulsaimas, Aleksandria raamatukogus. See on kreekakeelne sõna hōroskopoi, mis tähendab «tunnivaatleja».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles