VIDEO: Naera pooleks! Irvhamba dubleeritud klipp võtab ideaalselt kokku, kuidas välismaalased eestlasi näevad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Hispaania saunaline"
"Hispaania saunaline" Foto: Kuvatõmmis videost

Eestlaste ja nende saunaarmastuse kohta tehtud nalju on juba omajagu nähtud ning kuigi kõik meist religioosselt saunas ei käi, teame siiski kedagi, kes muidu rõõmus, «kuid sauna läheb ikka vihaga». Humoorikad internetikasutajad on üllitanud video «Hispaania saunalisest», kellele siinne eluolu koledasti nalja pakkus. 

Videole «Hispaania saunalisest» on lisatud tiitrid, justkui klipis nähtav härra räägiks oma seiklustest Eestis. Jutt algab üsna tõsiselt, kus mees saatejuhile seletab, et sattus Euroopa põhjaossa, siis Tallinnasse ja lõpuks Tartusse, kus teda ülima sõbralikkusega vastu võeti ning eestlaste kommete kohaselt kostitati. See pakub mehele aga nii palju nalja, et vaevu läbi naerupisarate rääkida saab.

«Üks tuba oli normaalselt soe. Nad kutsuvad seda saunaks,» pahvatab ta naerma. «Selle asemel, et normaalses kliimas elada, teevad ühe toa soojaks. Käivad seal soojas ja sedagi ei jaksa üle 10 minuti. Peksavad ennast okstega. Ise jumala paljad, sest muidu on liiga soe.»

Vaata videot, kas tuleb tuttav ette?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles