«Eesti supermodell» saab avapaugu Saaremaalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modellid Miranda Kerr (vasakul), Candice Swanepoel (keskel) ja Alessandra Ambrosio
Modellid Miranda Kerr (vasakul), Candice Swanepoel (keskel) ja Alessandra Ambrosio Foto: Reuters / Scanpix

Juba pikka aega on sahistatud, et maailmakuulus modelliotsingute saade «Ameerika supermodell» («America’s Next Top Model») jõuab ka Eestisse. Kahtlused on osutunud tõeks: modelliotsingud saavad avapaugu juba sel nädalal. «Saatesarja «Eesti supermodell», mis põhineb Tyra Banksi juhitud ja maailmas väga populaarseks saanud formaadil «Ameerika supermodell», peaauhinnaks on aastane leping Londonis paikneva Premier Model Managementiga,» avaldab Kanal 2 esindaja Merit Pettai Õhtulehele.

Premier Model Management on hoolitsenud  näiteks eestlannast supermodell Karmen Pedaru käekäigu eest, paisanud moeturule sellised nimed, nagu Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Linda Evangelista ja Cindy Crawfordi. Sama modelliagentuuri telgitagustes on filmitud ka Briti hitt-tõsielusari «Modelliagentuur» («The Model Agency»).


Eesti oma supermodelli otsingud saavad hoo sisse juba sel neljapäeval Saaremaal ja lõppevad detsembri algul Tallinnas. Žüriiliikmeid ega saatejuhti ei ole veel avaldatud.

Keda sooviksid žüriilaua taga näha sina?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles