Malawi valitsus kiidab Madonnat heategevustöö eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: AP / Scanpix

Malawi valitsus kiidab Madonnat heategevusliku töö eest riigis AIDSi tõttu orvuks jäänud laste aitamiseks ning ka selle eest, et naine on aidanud probleeme laiema avalikkuse ette tuua.

Eelmisel nädalal lubas Madonna, et kavatseb koostöös Gucci moemajaga teenida Malawi miljoni orvuks jäänud lapse tarvis vähemalt 2 miljonit dollarit, vahendab Femalefirst.

Madonna on üks heategevusorganisatsiooni Raising Malawi- rajajatest. Organisatsioon keskendub Malawi orbude abistamisele, kellest paljude vanemad surid AIDSI tagajärjel. Lauljatar korraldab üheskoos Gucciga veebruarikuus heategevusliku ürituse, et tähistada kaubamärgi suurima poe avamist New Yorgis.

«Seda, mida ta teeb meie riigi orbude jaoks, suudaksid teha vaid väga vähesed superstaarid. Ta on toonud nende laste mured maailmalavale. Madonna on aidanud rajada maapiirkondadesse kliinikuid, kuhu valitsus pole jõudnud ning tänu sellele on ta päästnud paljude lapseootel emade elu, kes muidu oleksid võinud surra,» ütles Malawi informatsiooniminister Patricia Kaliati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles