Pane tähele: «Pilvede all» uus hooaeg algab üllatusega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pilvede all»: Mari (Elisabeth Tamm) ja Kertu (Liis Haab).
«Pilvede all»: Mari (Elisabeth Tamm) ja Kertu (Liis Haab). Foto: Pilvede all / Kanal 2

Täna õhtul kell 21.30 alustab Kanal 2 armastatud draamasarja “Pilvede all” uhiuus hooaeg, mis kohe avaosas üllatab uute nägude ja ootamatute sündmustega.

«Uus hooaeg on natukene äkilisem kui eelmised hooajad. Pöördeid ja käike on palju juurde tulnud ja see hooaeg peaks olema ka selline, et me mõtleme rohkem ka noorema vaataja peale ja sellest saab aru siis, kui juba hooaja avaosa vaadata. Tuleb ka uusi tegelasi. Maril on uus autojuht, Kertul on tööl uus assistent ja neid tegelasi on veel,» paljastab sarja produtsent Toomas Kirss.

Foto: Pilvede all / Kanal 2

Tänasega algav 17. hooaeg on teinud ajahüppe ja liikunud lähemale hitt-mängufilmis «Pilvede all. Neljas õde» aset leidnud sündmustele. Pireti, Mari ja Kertu elus on nii mõndagi muutunud ja üllatusi jagub ka Haapsalu tegelaste ellu. «Pilvede all» võlu ehk peitubki selles, et kui nooremate tegelaste elu on heitlik ja üllatusi täis, siis vanemad lemmikud tagavad oma stabiilsuses, et lõpuks on kõik siiski hästi.

Foto: Pilvede all / Kanal 2

Õdede, Alberti, Sirje ja teistega kohtume juba täna õhtul «Pilvede all» uue hooaja avaosas  kell 21.30  Kanal 2s, kohe pärast südamlikku erisaadet «Inga Lunge põrsapõli»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles