GALERII Kes on kes? Michael Keaton on tegelikult Michael Douglas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuldgloobuse võitja ja tunnustatud näitleja Michael Keaton, kes tähistab täna enda 67. sünnipäeva, on tegelikult sündinud Michael Douglase nime all.

Michael John Douglas on sündinud 5. septembril 1951 Coraopolises Pennsylvania osariigis. Kunagi, kui tuli aeg end näitlejana registreerida, ei saanud Michael võtta oma sünnipärast nime Douglas, sest legendaarse Kirk Douglase poeg oli juba selle nimega olemas. Samuti ei saanud Michael võtta näitleja nime oma keskmise nime järgi, sest ka John Douglese nimeline näitleja oli end kirja pannud.

Seega võttis Michael endale nimeks Keaton. Näitleja ise ütleb, et sellel pole mingit pistmist Buster Keatoniga, tummfilmide legendiga. Keaton nimi oli suvaliselt võetud ja ta märkas kokkusattumust alles hiljem.

Michael Keaton sündis Michael Douglese nime all.
Michael Keaton sündis Michael Douglese nime all. Foto: SCANPIX

Michael Keaton on mänginud filmides «Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)», «Minions», «Spotlight», «Spider-Man: Homecoming» ja «The Other Guys».

Michael Kirk Douglasel ja Michael John Douglesel on vahe.
Michael Kirk Douglasel ja Michael John Douglesel on vahe. Foto: Carlo Allegri/Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles