Ärimees Ander Ild avaldas, kuidas tema tütar kosida

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ander Ild
Ander Ild Foto: Kuvatõmmis videost

Ärimees Ander Ild käis hiljuti Tallinna Televisiooni saates «Hannes Võrno 33 minutit», kus saatejuht päris, kuidas on võimalik tema tütreid kosida.

Umbes veerand tundis kestnud intervjuu lõpuosas tegi Hannes juttu Anderi tütardest ja uuris soovijate jaoks, kuidas tema tütreid kosida. «Armastusest rääkides. Sul on kaks mõisapreilit ehk tütart. Kui me räägime nüüd nagu mehed omavahel: milline on see algtingimus, et kui keegi meid praegu vaatab ja mõtleb, et mul on samaealine poeg, et kuidas me saame leivad ühte kappi sobitada. Milline võiks olla see võime, mis mehel peab olema, et ta võiks tulla ja sinu tütre kätt paluda, kellel on selline mõis ja selline isa?» küsis Võrno pika sissejuhatusega küsimuse.

Hannes Võrno.
Hannes Võrno. Foto: Sander Ilvest / Scanpix

«Seda on nüüd keeruline öelda, sest minu esimesel tütrel, kes on 23-aastane, on juba kandidaat olemas,» alustas Andre vastamisega. «Ta on pildil olnud paar aastat ja ma olen rahul temaga. Ta tuleb minuga mõisasse kaasa ja aitab mul projekti rajada. Panustama peab. Mis sa selle niisama vennaga teed, kes istub Facebooki ja arvutis? Sa pead panustama sellesse kõigesse?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles