Suur galerii: muusikud on tellitud ja näkid on valmis - ööklubi Teater peab sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõige intriigsemad artistid, kõige vaatemängulised showd ja kõige lõbusamad peod - klubi Teater peab sel reedel, 07. septembril, seitsmendat sünnipäeva.

Alati enda (heas mõttes) üle võlli pidude ja hea muusikavalikuga silma paistnud klubi Teater ootab sel reedel külla kõiki, kes võimsast sünnipäevapeost osa soovivad saada.

Kristjan Kasearu, Tanel Padar, Kati Toots, Uku Suviste, Merle Palmiste, Elina Born...-  ja nimekiri jätkub. Läbi aastate on klubi Teater olnud paljude avaliku elu tegelaste lemmikuks peopaigaks. Kes selle aja jooksul klubis Teater veel lõbusalt aega on veetnud, näed hiigelgaleriist! Üks on 7 aasta jooksul aga kindlalt püsima jäänud - iga Teatri peo juurde kuulub särav meelelahutus ja parimad artistid!

Teatri SÜNNIPÄEVAL astuvad lavale klubi lemmikumad artistid, kes kostitavad külalisi meeleolukate LIVE-etteastetega läbi kogu öö! Ette on valmistatud ka rohkelt sünnipäevaüllatusi, kohal on kõik klubi Teater veetlevad diivad ning loomulikult kogu Eesti meelelahutusmaailma koorekiht! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles