Pada sõimab katelt? Näitleja Asia Argento süüdistab oma süüdistajat: 17-aastane Jimmy Bennett ründas mind

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jimmy Bennett ja Asia Argento
Jimmy Bennett ja Asia Argento Foto: Frederick M. Brown / AFP/Scanpix

Itaalia näitlejanna Asia Argento on nüüd ise rünnakule asunud ning sõnas, et Jimmy Bennett, kellega naine seksis, kui poiss oli 17, peaks õnnelik olema, et tema politseisse ei läinud, kuna poiss oli see, kes teda seksuaalselt ründas ja siis raha väljapressima hakkas.

Argento jurist Mark Jay Heller sõnas TMZ-le, et tema kliendi tekstsõnumid paljastavad selle, mis tegelikult juhtus viis aastat tagasi Ritz-Cartloni hotellis Marina del Reys, Californias. Kõnealuses sõnumis oli kirjas: «Kiimane poiss kargas mulle peale ... ma seksisin temaga, see oli imelik.» Naine lisas, et ta tundis end kivistununa, kui poiss tema peal oli.

Heller rääkis: «Asia otsustas tol hetkel, et ei esita Bennetti vastu süüdistust seksuaalses ahistamises.»

Kui sai avalikuks, et Asia Argento maksis poisile valuraha, et Bennett ei avaldaks pilte, mille peal nad koos alasti olid, vastas itaallannast näitleja süüdistustele: «Mul ei ole kunagi olnud Bennettiga seksuaalset suhet.» Heller lisas naise kommentaarile, et kuigi vahekord toimus, oli naine oma avalduses aus, sest tegu oli vaid ühe korraga ja seda ei saa suhteks nimetada.

Asia Argento
Asia Argento Foto: LOIC Thebaud / imago/PanoramiC/Scanpix

Heller väidab lisaks, et Bennett nägi oma olukorras võimalust Argentolt raha välja pressida, eriti pärast seda, kui poiss avastas, et naine on suhtes telekokk Anthony Bourdainiga. Jurist sõnas, et Bennett nägi Asia ja Bourdaini suhet võimalusena nõuda rahalist kompensatsiooni, et mitte häbivääristada Argentot ja kaudselt Bourdaini ennast.

Heller lisas, et Anthony nõustus maksma 380 000 dollarit, et kallimat kaitsta, kuigi naine ei teinud midagi valesti. Bourdain oli poisile maksnud 250 000 dollarit, kuid Argento ei ole nõus ülejäänut kinni maksma.

Anthony Bourdain ja Asia Argento
Anthony Bourdain ja Asia Argento Foto: Brendan McDermid / Reuters/Scanpix

Heller lisas Bennetti kohta: «Asia ei kavatse Bennetti vastu kohtusse minna, sest ta mõistab, et poisi õnnetu minevik, seisma jäänud näitlejakarjäär ning vanemate vastu esitatud kohtuhagi, milles poiss süüdistab neid enam kui pooleteise miljoni dollari varastamises, sundisid teda meeleheites Asialt ja Bourdainilt raha nõudma, süüdistades teda milleski, mis leidis aset enam kui viis aastat tagasi.»

Bennetti ründamine tundub nüüd kummaline, sest Argento on minevikus rääkinud seksuaalse ahistamise ohvrite kaitseks. Bennett aga jääb endale kindlaks ja sõnas, et naine teda seksuaalselt ahistas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles