Armukade naine tekitas pommipaanika

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lexus SC430
Lexus SC430 Foto: Wikipedia.org

Suurbritannias Suttoni kesklinnas möödunud laupäeval aset leidunud pommipaanika taga ei olnud maffia või terroristid, vaid armukade naine.

Politsei sulges tänavad ja kutsus kohale pommirühma, pärast seda, kui oma luksuslikku sportautot Lexus SC430  pesta lasknud  ärimees William Sachiti leidis auto alla magnetiga kinnitatud eseme, kirjutab Daily Mail.

Mees jättis masina ühe ostukeskuse parklasse ja andis politseile pommikahtlusest teada.

Peagi selgus, et tegemist oli jälitusseadmega, mille armukade naine oli pannud oma mehe auto külge, et ta liikumist jälgida. Lisaks jälgisid meest naise palgatud eradetektiivid.

Politsei üllatus oli suur, kui Sachiti abikaasaks osutus Suttoni haiglas töötav tuntud vähiarst, 35-aastane Diletta Bianchini.

Sachiti suhtus naise armukadedusse rahulikult.

«Mu naine hakkas jälgima, kuna talle tegid muret minu ületunnid. Ta arvas, et mul on armuke, kuid ei ole. Mu naine on alati olnud selline inimene, kes tahab teada, kus ma olen,» selgitas mees.

Bianchini vabandas hiljem oma mehe ja politsei ees.

Sachiti sõnul sattus ta autol olnud seadme pärast pisut paanikasse, kuna osa ta tööst on seotud pankadega ning praegune majanduslik olukord ei ole kiita. Ta arvas, et keegi võis tahta teda ta töö pärast kõrvaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles