Tomi Rahula avalikustas muudatused, mis Eesti Laulu ees ootavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tomi Rahula
Tomi Rahula Foto: Erlend Štaub

Eesti Laulu uus peaprodutsent Tomi Rahula mõtles terve suve muudatuste peale, mida lauluvõistlusel läbi viia. Üheks on ka välismaa artistide kaasamine.

Võistlejate arv poolfinaalides ja finaalis läheb suuremaks. Kui seni pääses kõigi osalejate seast poolfinaalidesse 10+10 artisti ning finaali samuti 10, siis nüüd tõuseb see arv 12-le.

Oma panuse saavad sellest aastast taas anda ka välismaa muusikud ehk oodatud on kõik laulukonkursil osaleda soovivad laulukirjutajad ja -esitajad, vahendas MENU.

Elina Nechayeva oleks uute reeglite järgi maksma 50 eurot osalustasu.
Elina Nechayeva oleks uute reeglite järgi maksma 50 eurot osalustasu. Foto: Konstantin Sednev / EESTI MEEDIA/SCANPIX

Lauluvõitlusele lisandub ka osalustasu, mida kasutatakse finaali võitnud loo lavashow jaoks. Eestikeelse laulu osavõtumaks on 25 eurot ja võõrkeelsel 50 eurot. Rahula sõnul on tasu eesmärk selekteerida välja väärt lood, et inimesed ei tuleks konkursile niisama nalja tegema.

Tomi Rahula soovib ka, et rohkem Eestimaad ja eestlaseid oleks lauluvõitlusega seotud ja selle tõttu kolivad poolfinaalid Tallinnast välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles