Kolm aastat, kolm vigast partnerit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega neljas saade; Kati Toots ja Marko Kiigajaan
Tantsud tähtedega neljas saade; Kati Toots ja Marko Kiigajaan Foto: Tiit Mõtus

«Mul endal pole nendel hooaegadel vigastustega väga suuri probleeme olnud, kui välja arvata seljavalud, mis mõnikord päris teravaks muutusid,» meenutas Marko Kiigajaan Õhtulehele.


«Mäletan, et Evelyniga tantsides kandsime mõnda aega mõlemad seljakorsetti ja kutsusime endid hellitavalt «paar Kosmodisk»,» naeris ta. «Minu kaks viimast partnerit on aga saanud päris arvestataval hulgal sinikaid – Ithaka-Maria teenis need finaali kava õppimisel. Samuti oli tal päris tõsine vigastus roietevahelistes lihastes, mistõttu pidime treeningutest peaaegu kaks nädalat eemal olema,» rääkis Marko ja ütles, et kõige hullem oli olukord Katiga, kes vigastas ennast igasuguste trikkide õppimisega päris tõsiselt, kuid ei jätnud jonni ja treenis püstipäi edasi, kuigi tegelikult olid tal küllaltki tõsised lihaste rebestused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles