Täielik plasttoode! Inim-Ken näebki juba rohkem välja nukk kui inimene (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inim-Kenina tundud sotsiaalmeedia staar Rodrigo Alves väisas Veneetsia filmifestivali, kus haaras tähelepanu oma kuldse ülikonna ning eriti plastise välimusega.

35-aastane sotsiaalmeedia täht on kulutanud oma välimuse nukulikumaks tuunimiseks juba üle 800 000 dollari. Hirmuäratavalt suur summa on kulutatud puhtalt ilukirurgiale, et staari keha ja nägu aina kaunimaks opereerida. 

«Inim-Keni elu pole kunagi lihtne olnud. Mu keha nõuab pidevat hooldust. Aeg- ajalt kukub küljest tükke, mis vajavad parandust,» rääkis Rodrigo mõned kuud tagasi briti telesaates.

Nüüd jäi inim-Ken kaamerate ette filmifestivalil, kus ta näitas oma blonde juukseid, meigitud näolappi ning julget stiilivalikut.

Vaata rohkem pilte meie galeriist!

Inim-Ken ehk Rodrigo Alves Veneetsia filmifestivalil 2018.
Inim-Ken ehk Rodrigo Alves Veneetsia filmifestivalil 2018. Foto: Maria Laura Antonelli/AGF/SIPA / Maria Laura Antonelli/AGF/SIPA
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles