Lily Allen tuulutab võõrast musta pesu: lembelaulik James Blunt jäi hotelli fuajees seksimisega vahele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lily Allen
Lily Allen Foto: Laurent VU/SIPA / Laurent VU/Scanpix

Lily Allen on oma uue avameelse raamatu ilmumise eel avaldanud palju vastakaid lugusid enda abielualhutusele järgnenud raskustest. Nüüd on lauljanna otsustanud paljastada ka teiste staaride tumedad küljed. 

Lily Allen andis Yahoo Be'le intervjuu, milles avaldas Los Angeleses asuva Chateau Marmonti hotellis nähtud kõige kummalisemad seigad. Ootamatult avaldas popstaar aga palju rohkem, kui oodati. 

«Ükskord sattusin peale kellelegi, kes James Bluntiga mu hotelli fuajees seksis,» avaldas ta šokeeriva paljastuse. «Mitte, et James Bluntiga seksimine oleks häbiväärne, lihtsalt see, et see juhtus mu hotelli fuajees.»

Väidetav insident leidis aset umbes 2004. aastal, kui James ja Lily sama mänedžeri jagasid. Arvatavasti toimus see kõik ajal kui James veel vallaline oli, sest aastaid tagasi deitis ta Sofia Wellessleyga, kellega 2004. aastal abiellus. 

James Blunt
James Blunt Foto: Toby Melville / Scanpix

James Blunti esindajad pole juhtunu osas kommentaare andnud. 

Täna päevavalgele ilmunud avaldus järgneb Briti meedias lahvatanud skandaalile, kui lauljanna tunnistas, et oma elu tumedal tunnil kasutas ta naiseskortide teenuseid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles