Vince Vaughn kiusas kooliajal teisi lapsi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vince Vaughn
Vince Vaughn Foto: Reuters / Scanpix

Näitleja Vince Vaughn tunnistas, et kiusas kooliajal oma klassikaaslasi, kuna pidas neid ebarditeks.

Mehe sõnul oli ta koolis tõeline pahandusetekitaja ja kui ta selle tõttu probleemsete laste eriklassi sattus, elas ta oma viha välja uute klassikaaslaste peal, kirjutab FemaleFirst.

«Kui ma mõne õpetaja teoga rahul ei olnud, seisin alati enda eest ja ütlesin oma arvamuse välja. Selle tõttu hakati mind hüperaktiivseks pidama. Niisiis lõpetasin ma probleemsete laste eriklassis,» meenutas Vaughn.

«Alguses olin nende laste vastu väga õel, kuna olin koolis alati populaarne olnud, ma olin edukas sportlane ega tahtnud nendega koos olla. Ma arvasin, et nad on värdjad,» rääkis mees.

Peagi tema suhtumine aga muutus ja selle asemel, et klassikaaslaste kallal norida, hakkas ta nende eest hoolitsema nagu Jack Nicholsoni tegelaskuju filmis «Lendas üle käopesa», kes teeskleb vanglast pääsemiseks vaimuhaigust.

«Mõne aja pärast olin nagu McMurphy filmis «Lendas üle käopesa». Hakkasin nende järele vaatama, kuna samastasin end nendega. Neist said mu sõbrad. Need kogemused on mind palju mõjutanud,» rääkis näitleja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles