Popduo Vajé läks küll laiali, ent tiibu sirutab nüüd Rozell - kuula esimest singlit!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rozell ja Merilin Mälk avaldasid koos singli «Foolish».
Rozell ja Merilin Mälk avaldasid koos singli «Foolish». Foto: Promopilt

Sel aastal Eesti laulu konkursil kolmandaks tulnud popduo Vajé on otsustanud laiali minna, ent Hans Noormets end sellest heidutada ei lase - tema astub nüüdsest lavale artistinimega Rozell, esitledes oma uut singlit «Foolish».

Hans Noormetsa ehk Rozelli uus singel «Foolish» valmis koostöös Merilin Mälgiga. Saaremaalt pärit neiu on eestlastele tuttav saatest «Eesti otsib superstaari» viimasest hooajast.

«Huvitav on see, et esmane mõte oli teha lugu koos Merilini ja Vajéga, me käisime isegi stuudios salvestamas, aga asi jäi välja andmata. Siiski otsustasime koostööd jätkata, sest meie omavaheline säde oli väga hea. Nii tuligi «Foolish»,» kirjeldab Rozell seda, kuidas lugu sündis.

«Merilin on super laulja Superstaarisaatest. Tema pisikesest kehast tuleb välja suur ja eriline hääl. Ja oli üllatus, et tal on ka laulukirjutamiseks annet ja tal on asjadest oma nägemus, mida ta julgeb välja öelda. Nii on ta ka uue loo kaasautor,» lisas noormees.

«Lugu räägib sellest, kuidas sa armudes unustad oma sõbrad ja kogu ümbruse - oled rumal, kurt ja pime. Armudes kaotad sa reaalsusetaju, fookus jääb vaid ühele inimesele. Kõik muu ununeb,» kirjeldab poiss uut singlit.

Millest aga artistinimi Rozell? «Rozell tuleneb sõnast rocel, mis vanas prantsuse keeles tähendab punast. Punane aga sümboliseerib armastust, iha, enesekindlust ja tahtejõudu- Sellest ka minu esinejanimi,» räägib noormees.

Miks aga poistebänd Vajé üldse laiali läks? «Vajé läks laiali seepärast, et tundsime, et maad, mida avastada, on väga palju. Otsustasime nii inimeste kui ka muusikutena edasi eraldi areneda. Suhtleme siiski tihedalt ja saame ikka vennalikult läbi,» kommenteerib Hans bändi laialiminekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles