Tahad teenida tasuta raha? Miljonärist vanahärra otsib omale naist, kes talle pärija sünnitaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Benjamin Slade
Sir Benjamin Slade Foto: AFP / Scanpix

Miljonärist 72-aastane aristokraat otsib endale naist, kes sünnitaks talle tema vara pärijad.

Sir Benjamin Slade tegi telekas avalduse, et sooviksi leida endale naise, kellega koos oma hiiglaslikku Somersetis asuvat valdust jagada, ja kes sünnitaks talle paar pärijat, vahendas Metro. 72-aastane miljonärist aristokraat on avalikult juba viimased kuus aastat naist otsinud. Tema järjekordne avalik pöördumine oli Briti hommikuprogrammis «Good Morning Britain».

Mehe ebaedu põhjusteks võivad olla tema karmid tingimused, mille ta on naistele seadnud. Naisel peab olema helikopteri juhtimisõigus, relvaluba ning ta peab olema valmis peret looma.

Rääkides saatejuhtide Kate Garraway ja Ben Shephardiga selgitas Slade, miks ta tahab just leida naist ja mitte lihtsalt äripartnerit. «Abikaasad on paremad, sest kui sa palkad tegevjuhi, kes otsustab ühel hetkel minekut teha, kuna tal on teised plaanid, siis läheb see maksma 100 000 naela. Aga kui sa saad naise, kes on ka tegevjuht, siis tema maksaks 60 000 naela. Kaks ühe hinnaga on parem, kas pole?»

Kandidaat/abikaasa hakkaks teenima 50 000 naela aastas, millele lisanduksid ka erinevad boonused. Slade'i valdus korraldaks pulmad ning oleks teiste pidude asupaigaks ning võimalikuks majutuskohaks.

Sir Benjamin Slade otsin endale naist
Sir Benjamin Slade otsin endale naist Foto: Kuvatõmmis videost

Garraway aga oli Benjamini naiseotsingu osas kriitilisem, kuna see kohtleb naisi, kui kariloomi. Aga Slade selgitas, et ka tema on ju osa «turul müügil olevast lihast», sest naine kasutaks ju tema varandust oma hüvedena.

Slade lisas, et naine peab olema valmis ka peret looma, sest keegi ei taha igavesti töötada. «Naine peab sünnitama paar järglast, sest üks nendest võib lahingus hukkuda, kas pole? Ja siis saavad nad firma üle võtta,» rääkis Slade.

Slade selgitas ka, et just laste saamise aspekt on siiamaani tema otsingute juures kõige raskem olnud. «Ma olen väga pikalt otsinud ja ma olen viimastel aastatel väga põnevil olnud. Me püüame tehingut lukku panna. Aga paljud inimesed lihtsalt ei taha enam rohkem lapsi saada. Ma arvan, et mõne lapse saamine on väga tähtis. Mul ei ole endal kunagi peret olnud ja viimane aeg oleks algust teha,» sõnas 72-aastane vanahärra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles