Galerii: Maardust on endale võimalik soetada Putini nimega särk (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

8. ja 9. septembril toimub Maardus Kellamäe pargis (Keemikute 40)  iga-aastane laat Sügiskarussell, kus pakutakse maardulastele ja linna külalistele erinevaid kaupu, meelelahutust ja tegevusi igale maitsele ja vanusele.

Igal aastal suureneb laadaliste arv, sellel aastal oodatakse ligi 700 kauplejat Eestist, Lätist, Leedust Venemaalt ja Ukrainast.

Maardu linnapea Vladimir Arhipovi sõnul on Maardu laat tuntud ka väljaspool Eesti piire ja igal aastal tuleb linna tuhandeid inimesi, kes soovivad osta erinevaid kaupu ja veeta mõnusat  nädalavahetust koos pereliikmetega. «Igal aastal me püüame laada külastajatele pakkuda huvitavat ja mitmekesist kultuuri- ja meelelahutusprogrammi ja ka see aasta ei ole erandiks», sõnas linnapea. «Pargis püstitatakse 2 lava kus esinevad mitmed tuntud esinejad, ansamblid ja kollektiivid üle Eesti ning lisaks nendele paljude lemmikgrupp Virus Venemaalt ja andekas laulja Gruusiast Liza Bagrationi. Kutsun kõiki järgmisel nädalavahetusel meeleolukale laadale külalislahkesse Maardusse, saab olema lõbus ja huvitav!», lisas linnapea.

Maardu laadal pakutakse laias valikus nii eestimaist kui ka lähinaabrite käsitööd, talutoodangut ja toiduaineid ning suures valikus muid kaupu. Kohapeal  saab tutvuda käsitöömeistrite töötubadega, kus saab kätt proovida nii savi voolimisel, kui ka puidust mänguasjade meisterdamisel. Laadapäevadel algab kauplemine kell 10.00.

Mõlema lava juures paikevad tänavakohvikud ja söögiplatsid pakuvad suures valikus maitsvaid toite. Külalistele pakutakse ka idamaiseid hõrgutisi ja maiustusi. Kohapeal valmistatakse lahtisel tulel pilaffi, samsaad ja tšeburekke. Erinevate rahvusköökide valik üllatab külalisi.

Kogupereüritusena on korraldajad mõelnud ka laada pisematele külastajatele. Lapsed saavad mõnusalt aega veeta ponide- ja hobustega,  sõita karussellidel, mängida veepallidega, hüppata sky-jamp-il, batuutidel jmt. Kavas on ka loterii, kus iga loos võidab.

Laupäeval kell 17.00 algab idalaval noorteprogramm noorte esinejate ja DJ-ga, toimub Eesti Tänavaspordi Liidu poolt korraldatav show ning pühapäeval samas kohas algusega kell 14.00 toimuvad tänavatantsu võistlused noortele.

Laada esimese päeva lõpetab suur ilutulestik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles