Ott Lepland veetis armastatuga imelise suve: tahaks loota, et see õnnelik periood jätkub

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland ja Paula Repp
Ott Lepland ja Paula Repp Foto: Madis Sinivee

Muusik Ott Lepland rääkis «Seitsmestele», et tal on olnud igati tore ja mõnus suvi, kus nii töö kui vaba aeg olnud mõnusalt tasakaalus. Lisaks nentis muusik, et aega sai veedetud nii kallima kui sõprade-tuttavate seltskonnas. 

Lepland tunnistas, et tema elus on hetkel väga õnnelik periood ning ta loodab, et see ei lõppe niipea. «Õnneks sain suvel puhata,» kinnitas Ott. «Ma sain käia rannas, olla koos elukaaslase, sõprade, tuttavatega. Selles mõttes oli piisavalt tööd ja piisavalt vaba aega. Tegelikult on olnud väga lahe suvi. Mul on tõepoolest väga õnnelik periood elus ja tahaks loota, et see nii ka jätkub,» lisas ta.

Ott Leplandi kallim on Paula Repp, kellega esmakordselt astuti avalikkuse ette möödunud aasta suvel Eesti korvpallikoondise sõpruskohtumisel Tallinnas. Lisaks on noored väisanud koos ka mitmeid teisi üritusi sel suvel. Vaata pilte SIIT ja SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles