Kes on Lenna Kuurmaa uus väidetav silmarõõm Lauri Mäesepp?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Mäesepp
Lauri Mäesepp Foto: Marko Saarm / Sakala

Möödunud nädala lõpus kirjutas Kroonika, et 32-aastane lauljanna Lenna Kuurmaa on endale väidetavalt leidnud uue silmarõõmu, kelleks on näitleja Lauri Mäesepp. 

26-aastane Lauri Mäesepp on Rakverest pärit noormees. Ta õppis Viljandi kultuuriakadeemias näitlemist ja 2014. aastal liitus Endla teatriga. 

Lisaks teatritükkidele on ta üles astunud ka mitmetes filmides ja seriaalides. 2014. aastal mängis ta Mihkel Ulki mängufilmis «Nullpunkt». Samuti võib teda näha Eesti-Armeenia koostööfilmis «Lõbus perekond», mille võtted algasid sel suvel.

Lisaks on ta kaasa teinud ka sellistes seriaalides nagu «Klass - elu pärast», «Mustad lesed», «Kättemaksukontor» ning «Vabad mehed».

Peale näitlemise on ta kätt proovinud ka lavastajana. 2015. aastal oli ta «Kangelapsed» tüki üks lavastajatest. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kes mu suu kinni paneb? @danelrinaldo #endla #catlover

A post shared by Lauri Mäesepp (@laurimaesepp) on

Inforegistris on ta ka kolme ettevõtte juhatuse liige: Lope Production OÜ, mis tegutseb peamiselt meelelahutussektoris ning selle põhitegevuseks on lavakunst; Teater Tall OÜ, mis tegutseb peamiselt meelelahutussektoris ning selle põhitegevuseks on teatri- ja tantsuetenduste lavastamine ja esitamine ning Chronesthesia OÜ, mille tegevusala on muud tervishoiualad.

Samuti on Mäesepp folkbändi Ukerdajad juhtfiguur. Tänavabändist alguse saanu ansambel on esinenud mitmetel aastatel Viru Folgil ning 2013. aastal võitsid nad isegi parima tudengibändi tiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles