Vargad eksisid rängalt, kui nad Weekendil esinenud räppari Post Malone'i majja sisse murdsid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Post Malone
Post Malone Foto: AFP / Scanpix

Weekendil esinenud räppar Post Malone'i majja tungisid röövlid. Röövi käigus rünnati ka ühte inimest, kes kergelt viga sai.

Relvaga vehkivad sissetungijad murdsid Post Malone'i elamisse sisse, ründasid selle käigus ühte inimest ja nõudsid räppari asukohta, kirjutas TMZ. Kuid röövlid olid eeltööd tehes midagi valesti teinud, sest Post Malone ei ole seal majas juba mitu kuud elanud.

Korrakaitsjate esindaja sõnas, et kolm röövlit tungisid ööl vastu 1. septembrit San Fernando orus asuvasse majja. Sissesaamiseks purustasid nad maja esiakna. Majas sees sattusid nad kokku seal elava inimesega, keda relvaga pähe löödi.

Kolm meest nõudsid majaelaniku käest «Kus on Post Malone?!" ja varastasid siis sularaha, juveele ning mobiiltelefone. Saagi koguväärtus on umbes 20 000 dollarit. Räppari nime karjumine viitab sellele, et tema oli röövlite sihtmärgiks. Malone'il vedas, sest ta kolis sealt majast juba mitu kuud tagasi välja.

Maja praegustel elanikel ei ole Malone'iga mingit kokkupuudet.

Räppar Post Malone Weekend Festivalil.
Räppar Post Malone Weekend Festivalil. Foto: Mailiis Ollino

Politsei uurib nüüd, kas Malone'i majja tunginud röövlid on kuidagi seotud mõned tunnid hiljem toimunud teise rööviga, kui muusikalise duo Rae Sremmurd majja tungisid kurjategijad, kes varastasid sealt seifi.

Need kaks röövi on vaid viimatised samas piirkonnas toimunud sissetungidest. Nii Wiz Khalifa, Bella Thorne, Christina Milian, Yasiel Puig ja John Mayer on lähikuudel olnud röövi või röövikatse ohvrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles